Weekend cragging

Weekend cragging

Nu ik een weekendje heerlijk rustig thuis ben, is het tijd om de balans op te maken van een drukke maar heerlijke maand in de rotsen. Tijdens de afgelopen 4 weekenden ben ik in chronologische volgorde naar Freyr (België), Nideggen (Duitsland), Fontainebleau (Frankrijk) en ’t altijd mooie Berdorf (Luxemburg) geweest. Qua succes en resultaat slecht begonnen, maar met voldoening geëindigd; ik hoop deze stijgende lijn door te kunnen zetten! 🙂 In Freyr klom ik ‘Pilier Cromwell’ (7a – met mijn voet 2x op links), maar kon ik (nog) niets maken van ‘Aéroplane blindé’ (7b). In Nideggen flashte ik ‘Himmelsleiter’ en ‘ Grautvornix’ (beide naar mijn mening behoorlijk pittige 6c+ routes) en werkte ik ‘Obere Parasit’ (7b+) uit. In Bleau, waar ik voor de 4e keer was, klom ik 4 6c’s, maar ook heel veel lager gewaardeerde klassiekers. In Berdorf was het na de techniek-lessen die ik in Bleau kreeg eindelijk feest: ik redpointe ‘Arrete, Paulette’ (7a+), ‘Choco Prince’ (7a), ‘Judd mat Gaardebaunen’ (7b), ‘Kaffisdous’ (7a+) en ‘Daiwel’ (7b+).

Hierbij een beeldimpressie:

Laurens Machiel in 'Aéroplane blindé' (7b) in Freyr

Laurens Machiel in ‘Aéroplane blindé’ (7b) in Freyr

 

Drie musketiers selfie in Freyr

Drie musketiers selfie in Freyr

Coen in 'Big Jim' 6c in Bleau

Coen in ‘Big Jim’ 6c in Bleau

Jelmer Pelt in La baleine (7a) in Bleau

Jelmer Pelt in La baleine (7a) in Bleau

Fleur Derks in ... (6c) in Bleau

Fleur Derks in Le Reptile/Les doigts (6c) in Bleau

Coen in 'Live fast die young' (7a) in Nideggen

Coen in ‘Live fast die young’ (7a) in Nideggen

Coen in ..... (6c+) in Berdorf

Coen in Pelikano (6c+) in Berdorf

Evening view @ Berdorf

Evening view @ Berdorf

 

No Comments

Post a Comment