Let’s get spanish!

Let’s get spanish!

Een paar hele mooie weken in Spanje gehad in oktober, met o.a. bij elkaar zo’n 1,5 week klimmen in Siurana, Riglos en Margalef. Siurana blijft prachtig, Riglos wil ik ook nog eens naar terug, maar de grootste ontdekking voor mij persoonlijk is Margalef. Weliswaar niet zo’n mooie omgeving als Siurana, maar de routes zijn 5 sterren waard vind ik. Mono’s, pockets en een prachtige kwaliteit rots. Een leuke afwisseling op de lange routes van Siurana. Helaas werd ik na 1 dag in Margalef ziek, maar die eerste dag klom ik wel mijn eerste 7b on-sight…. I’ll be back!

Hieronder een paar foto’s:

Siurana

Siurana

 

Job van Hemert in z'n 8a+ project

Job van Hemert in z’n 8a+ project

Riglos

Riglos

La Fiesta del Biceps...next time?!

La Fiesta del Biceps…next time?!

 

Riglos

Riglos

No Comments

Post a Comment