O’Mar Galef!

Een aantal mooie klimdagen in Spanje achter de rug. Het is echt verbazingwekkend hoe snel je onder de rots staat, vanuit Nederland. Zorg wel dat je planning skills op orde zijn en dat je op tijd goedkope tickets boekt. En dan blijft over… met volle teugen genieten!

Hierbij het recept voor een extra dosis winterse arbeidsvitaminen:

Nadat de wekker om 5u ’s morgens is gegaan spring je in de auto, parkeert op de gereserveerde budget-parkeerplek, check je je touw en setjes in en loop je in ferme pas door naar de gate om te boarden. In het vliegtuig pak je nog even 1,5 uur slaap mee en na de landing zorgt een van je medepassagiers voor het oppikken van de bagage terwijl je zelf alvast de huurauto ophaalt. Je stopt onderweg voor een dubbele espresso in een Catalaans barretje en een uur later sta je onder de indrukwekkende wanden van één van de wereldberoemde Spaanse klimgebieden. Om 11u tik je je eerste route in! 😉

Hieronder een aantal foto’s gemaakt door Thijs Ruijgrok, om een indruk te krijgen van het prachtige Margalef in Catalonië:

© Thijs Ruijgrok

Jelmer in ‘Amb pal no dona pal’ 7b © Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

Laurens in ‘Chachi qui chapi’ 7a © Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

Coen in ‘Chute emocional’ 7b+ © Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

Jelmer in ‘Tsunami’ 7c © Thijs Ruijgrok

© Thijs Ruijgrok

Coen in ‘Globetrotter’ 7b+ © Thijs Ruijgrok

 

1 Comment
  • […] dagen met Bart, Jelmer en Guus in Margalef geweest. In tegenstelling tot vorig jaar, was het prachtig (windstil) weer dit jaar en konden we zelfs af en toe zonder t-shirt klimmen. En […]

Post a Comment