Margalef hit’n run

Margalef hit’n run

Eind januari heb ik vier volle dagen met Bart, Jelmer en Guus in Margalef geklommen. In tegenstelling tot vorig jaar, was het prachtig (windstil) weer dit jaar en konden we zelfs af en toe zonder t-shirt klimmen! En dat midden in de winter.. Catalonie treats us well.. Vooral de eerste 2 dagen flink los gegaan, zodat dag 3 & 4 pittig voor de vingers waren.. Naast het grazen van 7a’s, klom iedereen 1 of meerdere 7b’s, ik klom een prachtige flinkĀ overhangende 7b+ (Mindundi) en Jelmer de 7c Carn de Carno. Geslaagde trip, snel weer terug! En dan wil ik absoluut weer 7c of misschien wel 7c+ proberen te klimmen..

Jelmer in 'Carn de Cano' 7C, in de sector Espedalles

Jelmer in ‘Carn de Cano’ 7C, in de sector Espedalles

De boys

De boys

Guus in 'Mindundi', 7b+, in de sector Espedalles

Guus in ‘Mindundi’, 7b+, in de sector Espedalles

 

No Comments

Post a Comment